depreciation2

depreciation2
There are several depreciation methods allowed for achieving the matching principle. The depreciation methods can be grouped into two categories: straight-line depreciation and accelerated depreciation.
هناك العديد من طرق الاستهلاك المسموح بها لتحقيق مبدأ المطابقة. يمكن تجميع طرق الإهلاك في فئتين: الاستهلاك على الخط المستقيم والإهلاك المتسارع.

 

Book vs. Tax Depreciation
الكتاب مقابل الاستهلاك الضريبي

discussion of depreciation is limited to the depreciation entered into the company’s general ledger (or books) and reported on the company’s financial statements. These amounts are based on accounting principles. The amounts resulting from the accounting principles are often different from the amounts based on the Internal Revenue Service code and regulations. Hence the depreciation on the financial statements will likely be legitimately different from the depreciation on the company’s tax returns. [To learn about the depreciation for income tax purposes, you should review the Internal Revenue Service publications (available via the Internet) and/or consult a tax professional.]
تقتصر مناقشة اإلستهالك على االستهالك الذي تم إدخاله في دفتر الأستاذ العام (أو الكتب) الخاص بالشركة وتسجيل البيانات المالية للشركة. تستند هذه المبالغ على مبادئ المحاسبة. غالبًا ما تختلف المبالغ الناتجة عن مبادئ المحاسبة عن المبالغ القائمة على قانون ولوائح خدمة الإيرادات الداخلية. ومن هنا ، فإن الإهلاك على البيانات المالية من المرجح أن يكون مختلفًا بشكل مشروع عن انخفاض الإقرارات الضريبية للشركة. [لمعرفة المزيد عن الإهلاك لأغراض ضريبة الدخل ، يجب عليك مراجعة منشورات دائرة الإيرادات الداخلية (المتاحة عبر الإنترنت) و / أو استشارة أخصائي الضرائب.]

wwwwwwwwww
land / الارض
A long-term asset account that reports the cost of real property exclusive of the cost of any constructed assets on the property. Land usually appears as the first item under the balance sheet heading of Property, Plant and Equipment. Generally, land is not depreciated.
حساب الموجودات طويلة الأجل الذي يُبلغ عن تكلفة العقار الحقيقي باستثناء تكلفة أي أصول منشأة على العقار. تظهر الأرض عادة كبند أول تحت بند الميزانية العمومية للممتلكات والمنشآت والمعدات. عموما ، لا يتم استهلاك الأرض.

general ledger
دفتر الأستاذ العام
That part of the accounting system which contains the balance sheet and income statement accounts used for recording transactions.
ذلك الجزء من النظام المحاسبي الذي يحتوي على الميزانية العمومية وحسابات قائمة الدخل المستخدمة في تسجيل المعاملات.

accounting principles.
مبادئ المحاسبة.
The standards, rules, guidelines, and industry-specific requirements for financial reporting. To learn more about accounting principles, see our Accounting Principles Outline.
المعايير والقواعد والمبادئ التوجيهية والمتطلبات الخاصة بالصناعة لإعداد التقارير المالية. لمعرفة المزيد حول مبادئ المحاسبة ، راجع مخطط مبادئ المحاسبة لدينا.

(Visited 15 times, 1 visits today)